homestar

projektbillede1

produktknap

cvknap

tekstknap

linksknap

kontaktknap

blog3

    shop2

rcEventyret om Prinsessen og Royal Copenhagen

Princess of Keramos er mit afgangs projekt fra designskolen i Kolding 2007.

Da jeg var i begyndelsen af projektet kontaktede jeg Royal Copenhagen for at høre dem, om jeg kunne låne nogle af deres støbeforme. Jeg havde en idé om et tablaeu jeg gerne ville lave, hvor en kaffekande var et hus.
Jeg sendte min projektbeskrivelse over til dem, jeg fik lov til at låne de ting jeg havde efterspurgt. Kort tid efter fik jeg på skolen, leveret tre store kasser med forme fra fabrikken, så var det bare at gå i gang.

Tableauet med kaffekanden kom til verden og fik titlen; ”Hello There”
Det er historien om Prinsessen der møder musselputterne. Musselputterne er de musselmalede blomster, der er blevet små levende væsener.

Efter eksamen sendte jeg som lovet, noget materiale over til Royal Copenhagen, så de kunne se hvad jeg havde brugt deres forme til. To dage efter blev jeg ringet op og spurgt om jeg ikke kunne komme til en samtale derover.
Jeg tog til Glostrup og mødtes med Niels Bastrup, Royal Copenhagens kreative direktør. Niels Bastrup var meget begejstret for projektet, så da jeg kørte derfra var jeg meget glad. Jeg fik en udstilling i Royal Copenhagens dengang nyåbnede The Royal Café på Strøget og til udstillingen skulle jeg lave en mindre produktion af prinsesser, sat sammen med flere af deres ting.

Det blev til en lille serie med fem større tableauer og 60 mindre prinsessetableauer.

Udstillingen var i nov. – dec. 2007

En stor tak til Niels Bastrup, Merethe Faxe og folkene i The Royal Café